2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Boks branşında ringe çıkan Nevşehir’in Gururu Milli Boksörümüz Esra Yıldız yurda döndü.

HABERLER

HABERLER

Nevşehir'in Gururu Esra Yıldız Nevşehir'e Döndü

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Boks branşında ringe çıkan Nevşehir’in Gururu Milli Boksörümüz Esra Yıldız yurda döndü.
Arjantinli Dayana Sanchez'i 5-0 gibi net bir skorla yenerek çeyrek finale çıkan akabinde Finlandiyalı rakibi Mira Potkonen'e şanssız bir şekilde 3-2 mağlup olarak organizasyona çeyrek finalde veda eden Milli Sporcumuz Esra Yıldız Türkiye’ye döndü.
Nevşehir Kapadokya Havalimanına iniş yapan Milli Sporcumuzu ailesinin yanı sıra İl Müdürü Muhsin Özdemir, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı, Antrenörlerimiz ve sporcularımız Türk Bayrakları, çiçekler ve konfetilerle karşıladı.
İl Müdürü Özdemir Esra ile gurur duyduklarını belirterek ;”İlimizden çıkan bir sporcunun Olimpiyatlarda Ülkemizi temsil etmesi bizler için büyük bir gurur vesilesi oldu. Esra’ya güveniyoruz kıyısından döndüğü olimpiyat madalyasına inşallah 2024 Paris’de alacağına inanıyoruz. İlimizde Esra Yıldızların sayısını artırmak adına da gece gündüz demeksizin çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ülkemizi gururla temsil eden Milli Boksörümüz Esra Yıldız’a ve Antrenörümüz Nedim Baba’ya verdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.